Harta  | Webmail | AL  | EN 
Loading…
  • Monitorim i zhurmave
  • Monitori i pluhrave
  • Monitorim i ndotjes
  • Monitorim i ujit
  • ISO

MONITORIM I NDOTJES NË AJËR

A Consultant Më shumë

MONITORIM I ZHURMAVE

A Consultant Më shumë

MONITORIM I PLUHRIT

A Consultant Më shumë

MONITORIM I NDOTJES NË UJË

A Consultant Më shumë

Të reja

A Consultant sh.p.k është një kompani me përvojë disa vjeçare në fushën e monitorimit mjedisor, e cila është e rregjistruar që në vitin 2010 dhe liçensuar dhe kryen aktivitetin e vet sipas ...
Prej me shume se nje viti A Consultant ka shtuar gamen dhe nr e parametrave per monitorimin e ujit ne 24 parametra.

Dërgo kërkesë

Emri Mbiemri 
E-mail 
  
Please enter the following ibtdowey Help us prevent SPAM!
    

Adresa

Rr. Rustem Haklaj, Banes private,
Koder Kamez, Tirane, Shqiperi

Cel : +355 69 60 32 083
Tel : +355 (0) 47221527

info@aconsultant.com.al
aconsultantal@gmail.com